Het bedrijf

Roefs Maatwerk Keukens is een vertrouwd adres voor uw maatwerk opdracht van keuken tot totaal interieurplan. Bijna 15 jaar ervaring in het maken van maatwerk keukens en kasten liggen aan de basis van ons bedrijf. Wij kennen geen snelle verkoop methoden, maar een eerlijk gesprek, waarbij uw wensen worden vertaald naar een heldere tekening. Met de ervaring en samenwerking van vele interieurarchitecten kunnen wij uw stijl vertalen naar een passend plan binnen elk budget.

Vele klanten voor u, vertellen ons na afloop dat men dacht dat maatwerk veel duurder zou zijn als dat men vooraf had verwacht.

Wij garanderen u de beste prijs / kwaliteit verhouding te kunnen leveren, daar wij geen grote showrooms hebben, de verkoop geheel zelf doen, en zelfs vaak tijdens de montage onze handen uit de mouwen steken.

Voor een vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs, om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Gratis 3D keukenontwerp

Wij maken voor u geheel vrijblijvend een prachtig 3D-ontwerp. Hierbij zijn alle facetten verwerkt zelfs tot de juiste afbeeldingen van de gekozen inbouw apparaten.

De totale ruimte wordt nagetekend zodat u al in een ontwerpfase kunt zien hoe uw keuken of interieur er uit gaat zien terwijl uw huis nog gebouwd moet gaan worden. Zelfs indeling en kleuren van muren, ramen, deuren, en vloeren worden waarheidsgetrouw nagetekend. Dit voorkomt voor u onaangename verassingen, en geeft voor ons de zekerheid dat we samen bezig zijn uw droomplaatje te verwezenlijken.
Wacht niet langer, en bel of mail even voor een afspraak.